DK0_5149_.JPG

INFO

Bamboo sziget körülbelül 100 m-re a parttól a nyílt vízen helyezkedik el. A stég gyalogosan, pontonnal vagy akár vízibiciklivel közelíthető meg. A Szigeten büfét üzemeltetünk, ahol kávéval, smoothieval és hűs italokkal várunk. Rengeteg napágyunk közül bármelyiket használhatod.

Wakeboard pályánk körülbelül 1 km hosszú, mintegy 6,5 hektáros területet foglal el. Maga a pálya olyan, mint egy kapaszkodós sífelvonó, ami nem fölfelé, hanem körbe-körbe viszi a sízőt egy végtelenített, ezer méteres kötélpályán, melynek sebessége 25-30 km/h. 

A pályát bárki használhatja, aki úszni tud. Gyerekeknél az alsó korhatár a 10 év.  A pályát vízisível, wakeboarddal, monosível, wakeskattel és landlocckal is igénybe veheted. Az sem akadály, ha kezdő vagy. Oktatóink egész nap várnak, hogy megismertessenek a pálya szabályaival és segítsenek elsajátítani a sport alapjait.  A  megváltott jegyek magukban foglalják a felszerelés használatát és az oktatást is, így nincs más dolgod csak a kasszánál megvásárolni a jegyedet, mi segítünk felszerelést választani, majd oktatóink személyesen foglalkoznak veled minden indulásnál.

A Sziget tulajdonságaiból adódóan rendkívül alkalmas különböző társasági események, csapatépítők, céges sportrendezvények megrendezésére.  A több éves tapasztalat alapján 40-50 fős társaságok is állandó elfoglaltságot és tartalmas szórakozást találnak nálunk. Akár egész napos programokat is szervezünk, cateringgel, wakeboard oktatással, szörfoktatással, SUP-ozással. Erről az elérhetőségeink bármelyikén érdeklődhetsz.

A wakeboard és vízisí pálya teljesen hazai fejlesztésű, s minden ősszel bontásra kerül, hogy tavasszal előkerüljön a raktárakból, és a nyári idényre ismét felépülhessen. Cégünk itthon több wakeboard pályát kivitelezett, illetve rendszeresen karbantart. A pálya további érdekessége, hogy nem a hagyományos négyzet, hanem ötszög alaprajzot mutat felülnézetből. Ez azért rendkívül kedvező, mert a kanyarok így sokkal könnyebben bevehetőek, s ezáltal a sportág alapjai is hamarabb elsajátíthatóak.